Impressie Lombok

Parcour

Logo Blauwhoed
Logo Gebroeders Blokland

Ten zuiden van het station, in de buurt van het Van Bergen IJzendoornpark, ligt de Parcour locatie. Dit is een gebied met voorzieningen voor het spoor en kantoor- en bedrijfsruimten. De grond is in privaat eigendom en het gebied gaat veranderen naar een woonlocatie. In een mooie, groene parkachtige omgeving. Er komen 58 woningen, een combinatie van woningen met tuin én appartementen.

Tot nu toe

Het stedenbouwkundigplan en ontwerp voor de woningen van Parcour zijn gereed. Er wordt nu gewerkt aan het definitief ontwerp voor de openbare ruimte. Eind 2023 zal de anterieure overeenkomst gesloten worden tussen ontwikkelaars Blauwhoed en Blokland én de gemeente. Parallel is de omgevingsvergunning aangevraagd. De verkoop is vanaf 7 november 2023 gestart. De verwachtte oplevering van de woningen is in 2026.

Meer weten over wonen in Parcour?

Artist impression Lombok
Deellocatie Lombok
Artist impression Lombok
Artist impression Lombok

Laatste nieuws

Parcour: Ontwerp gereed en verkoop van start!

Parcour: Ontwerp gereed en verkoop van start!

Tussen het station en het Van Bergen IJzendoornpark, ligt de Parcour locatie. In totaal worden hier 58 koopwoningen gerealiseerd. Deze zijn verdeeld over 6 woningtypen. Het is een divers plan met appartementen, bungalows, herenhuizen, stadswoningen en villa’s,...

Lees meer
‘Parcour’ is (bijna) bepaald

‘Parcour’ is (bijna) bepaald

Parcour (Lombok) wordt een echte groene woonbuurt in de Spoorzone! In de achtertuin ligt het Van Bergen IJzendoornpark en aan de andere kant het station. Centraler wonen in een stad kan bijna niet. Alle woningen in Parcour worden rondom een parktuin gebouwd. Er komt...

Lees meer
Stappen voor Lombok

Stappen voor Lombok

De realisatie van 58 woningen (zowel appartementen als woningen met tuin) op de Lombok-locatie is weer een stapje dichterbij. Op 2 november 2022 vond er voor de om-wonenden en geïnteresseerden een informatiebijeenkomst plaats.

Lees meer
Nieuws

Alle deellocaties uit de Goudse Spoorzone

1. Hotelkavel
2. De Koploper
3. Parkeerterrein Rabo
4. Parkeerterrein Driestar

5. Parcour

6. De Rietgors
7. Ronsseweg
8. Bleulandweg
9. Burgemeesterkwartier

10a. Wonen in GOUD

10b. 1828

11a. Antwerpseweg

12. Harderwijkweg

I. Heuvellaan

Skip to content