Station Gouda

Digitale nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Bent u geïnteresseerd in nieuws over de Spoorzone of over één van de deellocaties?

Meld u hier aan voor de digitale nieuwsbrief.

DigitaleNieuwsbrief_Maart

Nieuws van de Spoorzone! 

11 juni 2024

En dat is goed nieuws voor iedereen die niet kan wachten om te gaan wonen in de Spoorzone. In deze nieuwsbrief leest u de highlights van de afgelopen tijd. Er zijn namelijk, samen met (toekomstige) bewoners, ontwikkelaars, bouworganisaties en collega’s van de gemeente, grote stappen gezet en mijlpalen bereikt. 

DigitaleNieuwsbrief_Maart

Nieuws van de Spoorzone! 

19 januari 2024

Zoals het er nu uitziet wordt 2024 een mooi jaar voor de Spoorzone. In december vorig jaar zijn er namelijk nog veel mooie stappen gezet bij de verschillende deelgebieden. Die zorgen er voor dat verschillende ontwikkelingen komend jaar zichtbaar van de grond kunnen gaan komen. Dat is natuurlijk goed nieuws, vooral voor mensen die uitkijken naar een nieuwe woning!

DigitaleNieuwsbrief_Maart

Nieuws van de Spoorzone! 

15 november 2023

We namen u in deze nieuwsbrief al vaker mee op ‘een rondje langs de velden’; een tour langs de lopende projecten bedoelen we daarmee. We werkten aan bestemmingsplannen en sloten samenwerkingsovereenkomsten met verschillende ontwikkelaars. Op de locaties zag u echter nog niet zo veel gebeuren. Gelukkig komt daar nu verandering in en worden activiteiten ook op de deellocaties zelf zichtbaar.

DigitaleNieuwsbrief_Maart

Nieuws van de Spoorzone! 

12 juli 2023
Het is al vaker gezegd: Gouda bouwt met de ontwikkeling van de Spoorzone áán de toekomst en ook vóór de toekomst. Sinds juni bouw ik daar als wethouder met veel plezier aan mee. De speerpunten van mijn voorganger Rogier Tetteroo, zijn ook voor mij belangrijk.
DigitaleNieuwsbrief_Maart

Nieuws van de Spoorzone! 

15 maart 2023

Bouwen in de Spoorzone: aan de slag! Op meerdere deellocaties in één gebied woningbouw ontwikkelen. Onze doelstelling: minimaal 1.000 woningen voor 2025. Dit en meer leest u in onze nieuwsbrief. Direct het laatste nieuws van de Spoorzone in uw mailbox ontvangen? Aanmelden kan hier.

GG-Spoor_Digitale-nieuwsbrief-Oktober-2022

Nieuws van de Spoorzone! 

22 december 2022

Dit hele afgelopen jaar gaven we al aan dat de Spoorzone in ontwikkeling is. U las updates van de plannen en ook met deze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte. Dát er een noodzaak is tot bouwen, is u inmiddels vast bekend. Dit en meer leest u in onze nieuwsbrief. Direct het laatste nieuws van de Spoorzone in uw mailbox ontvangen? Aanmelden kan hier.

GG-Spoor_Digitale-nieuwsbrief-Oktober-2022

Nieuws van de Spoorzone! 

31 oktober 2022

Nieuwe woningen: daar draait het om in de Spoorzone. Daar is nu meer dan ooit behoefte aan. Het realiseren daarvan vraagt natuurlijk wel om een zorgvuldige afweging. Bijvoorbeeld rondom de belangen van omwonenden of ten aanzien van de verkeersdoorstroming. Dit en meer leest u in onze nieuwsbrief. Direct het laatste nieuws van de Spoorzone in uw mailbox ontvangen? Aanmelden kan hier.

Digitale nieuwsbrief april 2022

Nieuws van de Spoorzone! 

11 juli 2022

Zo net voor de zomervakantie is een mooi moment voor een update van een aantal projecten! Over bijvoorbeeld de Koploper en het Burgemeesterkwartier. Nog geen Spoorzone nieuws in uw mailbox? Meld u nu aan via gouda@spoorzone.nl en blijf op de hoogte.

Digitale nieuwsbrief april 2022

Nieuws van de Spoorzone! 

22 april 2022

De plannen voor de Spoorzone in Gouda krijgen steeds meer vorm. In deze nieuwsbrief krijgt u een update over een aantal deellocaties. Nog geen Spoorzone nieuws in uw mailbox? Meld u nu aan via gouda@spoorzone.nl en blijf op de hoogte.

Digitale nieuwsbrief december 2021

Nieuws van de Spoorzone! 

11 februari 2022

Wat gebeurt er allemaal in de Goudse Spoorzone? In de februari-editie van de nieuwsbrief leest u het! Zoals over het bezoek van minister Hugo de Jonge aan de Rietgors en over het Burgemeesterkwartier. Nog geen Spoorzone nieuws in uw mailbox? Meld u nu aan via gouda@spoorzone.nl en blijf op de hoogte.

Digitale nieuwsbrief december 2021

Nieuws van de Spoorzone! 

23 december 2021

Heeft u de nieuwsbrief van december al gezien? Deze keer kijken we vooruit! Want in 2022 staat er nog veel te gebeuren in de Spoorzone. Benieuwd? Dat leest u in de nieuwsbrief. Nog geen Spoorzone nieuws in uw mailbox? Meld je nu aan via gouda@spoorzone.nl en blijf op de hoogte.

Digitale nieuwsbrief november 2021

Nieuws van de Spoorzone! 

10 november 2021
Een bomvolle nieuwsbrief die u niet mag missen: lees welke stappen de Spoorzone op dit moment zet. Binnen de projecten die al wat verder zijn of die nog op stapel staan. Nog geen Spoorzone nieuws in uw mailbox? Meld u nu aan en blijft of de hoogte via gouda@spoorzone.nl ontvangen we graag uw aanmelding.
Digitale nieuwsbrief september 2021

Nieuws van de Spoorzone!

9 september 2021

Ontvangt u hem al in uw mailbox? Op die manier blijft u goed op de hoogte van alles wat er in de Spoorzone gebeurt. Download de laatste uitgave en meld u snel aan om in het vervolg ook dit nieuws te ontvangen: via gouda@spoorzone.nl ontvangen we graag uw aanmelding.

Digitale nieuwsbrief juli 2021

Zomers nieuws van de Spoorzone

16 juli 2021
Weer volop nieuws bij de Spoorzone in deze zomermaand! Lees het in de nieuwsbrief van juli. Alhoewel de zomervakantie in het midden van Nederland nu echt officieel is begonnen, ligt het werk in de Spoorzone niet stil. Ontvangt u de nieuwsbrief nog niet in uw mailbox? Stuur dan een mailtje naar spoorzone@gouda.nl. Bent u benieuwd wat voor betaalbare woningen er in de Spoorzone komen? Kijk dan snel de nieuwste vlog over betaalbaar wonen!
Digitale nieuwsbrief mei 2021

De nieuwsbrief van mei is verzonden!

4 mei 2021
Heb jij de nieuwsbrief al gezien? De nieuwsbrief van mei is verzonden! In deze editie lees je over de nieuwste ontwikkelingen van de A1-locatie en het Burgemeesterkwartier. Maar ook de mobiliteit in het centrum van Gouda komt aan de orde. Wethouders Rogier Tetteroo en Hilde Niezen nemen je mee in hun plannen voor een Gouda met veel groen, fietspaden en duurzame mobiliteit. Ook het Spoorzone-nieuws als eerste in je mailbox ontvangen? Meld je aan via spoorzone@gouda.nl.
Digitale nieuwsbrief maart 2021

Lees hier de nieuwsbrief van maart 2021

31 maart 2021
Heb jij de nieuwsbrief al gezien? Er staat onder meer een update in over het project bij de kruising Burgemeester Jamessingel / Hamstergat (ook wel A1 locatie). Programma manager Gert van Dijken vertelt je namens gemeente Gouda in een korte video hoe belangrijk de mening van inwoners is voor Spoorzone. Er staan overigens nog meer filmpjes in, dus vooral veel kijkplezier. Wil je het Spoorzone-nieuws als eerste in je mailbox ontvangen? Meld je aan via spoorzone@gouda.nl en bekijk hier die van maart!

Lees hier de nieuwsbrief van december 2020

3 december 2020
Heb jij de nieuwsbrief al gezien? Architect Leendert Steijger geeft een update over het project aan de westelijke kop van de Jamessingel (ook wel A1 locatie genoemd). Ernest van der Meijde, Directeur van Wibaut Projectontwikkeling, vertelt wat er aan de oostelijke kant van het gebied gebeurt. “We realiseren hier een prachtig gebouw met zo’n 200 woningen voor jongeren tussen de 18-28 jaar.” Lees de verhalen in de nieuwsbrief. Wil je het Spoorzone-nieuws als eerste in je mailbox ontvangen? Meld je aan via spoorzone@gouda.nl.

Blijf op de hoogte

Bent u geïnteresseerd in nieuws over de Spoorzone of over één van de deellocaties?

Meld u hier aan voor de digitale nieuwsbrief.

Skip to content