Impressie Harderwijkweg 1

Parkview

CRE Logo

Aan de Harderwijkweg komt een ontwikkeling van twee woontorens met 117 woningen: het gebeurt ‘gewoon’ in de Spoorzone op een locatie waar je dat misschien wel niet zou verwachten. De woningen worden zeer gevarieerd. Van (sociale) huur tot (betaalbare) koopwoningen. Goed nieuws voor iedereen die op zoek is naar een woning dus. 

Tot nu toe

De gedelegeerd ontwikkelaar voor dit project is Create Real Estate (CRE). Eind 2023 is het voorlopig ontwerp afgerond. En in meerdere participatierondes is dit ook met de omwonenden en belanghebbenden gedeeld. Momenteel wordt er gewerkt aan het sluiten van een anterieure overeenkomst. Daarnaast worden er stappen gezet in de verdere uitwerking van het ontwerp. De planning is om eind 2023 de bouwvergunning aan te vragen bij de gemeente.

Meer weten over Parkview
Deellocatie Harderwijkweg
Impressie Harderwijkweg

Laatste nieuws

Plannen voor Parkview goed ontvangen

Plannen voor Parkview goed ontvangen

Aan de Harderwijkweg komen twee eigentijdse gebouwen met 117 appartementen, onder de naam Parkview. Het ontwerp hiervoor is door de gedelegeerd ontwikkelaar Create Real Estate, samen met de gemeente, in de afgelopen tijd verder verfijnd en uitgewerkt. Op 9 november...

Lees meer
Presentatie plannen Harderwijkweg

Presentatie plannen Harderwijkweg

Op 16 februari presenteerde gedelegeerd ontwikkelaar CRE de plannen voor de nieuwbouw aan de Harderwijkweg 2-4 in een eerste informatieavond over dit project. Er komen straks twee woontorens met 117 woningen. Het wordt een gevarieerd woonaanbod: van (sociale) huur-...

Lees meer
120 woningen aan de Harderwijkweg

120 woningen aan de Harderwijkweg

Er zit beweging in de ontwikkeling aan de Harderwijkweg, waar circa 120 woningen in twee woontorens worden gebouwd. Voor de investeerders in dit project is Create Real Estate (CRE) de ontwikkelaar. Zij doorlopen nu de stappen om te komen tot daadwerkelijke bouw.

Lees meer

Nieuws

Alle deellocaties uit de Goudse Spoorzone

1. Hotelkavel
2. De Koploper
3. Parkeerterrein Rabo
4. Parkeerterrein Driestar

5. Parcour

6. De Rietgors
7. Ronsseweg
8. Bleulandweg
9. Burgemeesterkwartier

10a. Wonen in GOUD

10b. 1828

11a. Antwerpseweg

12. Harderwijkweg

I. Heuvellaan

Skip to content