Impressie Harderwijkweg 1

Harderwijkweg

Logo MLA
CRE Logo

Aan de Harderwijkweg komt een ontwikkeling van twee woontorens met 117 woningen: het gebeurt ‘gewoon’ in de Spoorzone op een locatie waar je dat misschien wel niet zou verwachten. De woningen worden zeer gevarieerd. Van (sociale) huur tot (betaalbare) koopwoningen. Goed nieuws voor iedereen die op zoek is naar een woning dus. 

Tot nu toe

De gedelegeerd ontwikkelaar voor dit project is Create Real Estate (CRE). Momenteel wordt er hard gewerkt aan het voorlopig ontwerp. In juni 2022 is een grote stap gezet met de ondertekening van een intentieovereenkomst met de gemeente Gouda. Daarin is vastgelegd dat aan de Harderwijkweg woningbouw ontwikkeld gaat worden. 

De plannen zijn voorgelegd aan de gemeenteraad. Daarna zijn ze gedeeld met de omgeving om 16 februari 2023. Dan start ook het participatieproces, waarbij belangstellenden en omwonenden worden geïnformeerd en hun input op de plannen kunnen geven. Momenteel wordt er gewerkt naar het sluiten van een anterieure overeenkomst. En wordt er gewerkt aan het afmaken van het voorlopig ontwerp. 

Deellocatie Harderwijkweg
Impressie Harderwijkweg

Laatste nieuws

Presentatie plannen Harderwijkweg

Presentatie plannen Harderwijkweg

Op 16 februari presenteerde gedelegeerd ontwikkelaar CRE de plannen voor de nieuwbouw aan de Harderwijkweg 2-4 in een eerste informatieavond over dit project. Er komen straks twee woontorens met 117 woningen. Het wordt een gevarieerd woonaanbod: van (sociale) huur-...

Lees meer
120 woningen aan de Harderwijkweg

120 woningen aan de Harderwijkweg

Er zit beweging in de ontwikkeling aan de Harderwijkweg, waar circa 120 woningen in twee woontorens worden gebouwd. Voor de investeerders in dit project is Create Real Estate (CRE) de ontwikkelaar. Zij doorlopen nu de stappen om te komen tot daadwerkelijke bouw.

Lees meer

Nieuws

Alle deellocaties uit de Goudse Spoorzone

1. Hotelkavel
2. De Koploper
3. Parkeerterrein Rabo
4. Parkeerterrein Driestar

5. Parcour

6. De Rietgors
7. Ronsseweg
8. Bleulandweg
9. Burgemeesterkwartier

10a. Wonen in GOUD

10b. 1828

11a. Antwerpseweg

12. Harderwijkweg

I. Heuvellaan

Skip to content